Gå direkt till Nyheten (Rebecca Malmborgs nya video inspelad i Munkängarna)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Rebecca Malmborgs nya video inspelad i Munkängarna

Publicerad Friday, 30 May 2008, 11:24 av Björn Smitterberg

‘Min egen plats’ heter Rebecca Malmborgs nya singel som lanseras nästa vecka, och tillhörande video är nu klar – inspelad i Munkängarna vid Råbäck.

 

 

‘Min egen plats’ är inspelad i Stockholm av producenten Peter Cartriers som ligger bakom produktioner för såväl Sarah Dawn Finder, Peter Jöback som Lisa Nilsson.

Rebecca Malmborg jobbat vidare med sången hemma i Lidköping och nu har även videon alltså producerats lokalt.

 

Patrik Keihag har regisserat videon:

– Vi har tagit fasta på de fantastiska miljöer vi har runt omkring oss. Kinnekulle i försommartid är oslagbart, I skogen vid Munkängarna får man ett fantastiskt ljus som är helt underbart.

Det är inte första gången Partik Keihag spelar in en video på Kinnekulle. För ett par år sedan släpade man ner kören Joybells på 50 personer från Örebro och deras buss och åkte runt på Kinnekulle när deras platta skulle lanseras.

– Det var en lite större apparat och de höll på att köra fast med sin buss på de små vägarna här, säger Patrik Keihag och skrattar.

Med dagens digitala teknik är det förhållandevis enkelt att spela in en musikvideo, men det tar tid att få allt att klaffa, ljuset, den agerande, fotografen, ljudet och inte minst sminket.

– Ja det är klart, lite beroende på vad man skall göra, men vi har haft gott om duktig personal med på inspelningen vilket gör att det löper smidigt och vi har också nu kunnat arbeta i lugn och ro med klippningen, säger Patrik Keihag.

Hela albumet kommer släppas den 13 september med releasekonsert i Lidköpingsområdet tillsammans med några namnkunniga musiker.

– redaktionen –