Gå direkt till Nyheten (Villa valde ny ordförande)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 12 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Villa valde ny ordförande

Publicerad Thursday, 05 June 2008, 09:39 av Björn Smitterberg


Anders Fredriksson, innehavare av en Ica-butik i Lidköping, har utsetts till ny styrelseordförande i Villa BK.

Det meddelas i ett pressmeddelande. Anders Fredriksson efterträder Anders Ahlén som lämnar styrelsen efter 21 år på flera poster – senast som ordförande och tidigare som bl a kassör.

Anders Fredriksson har suttit med i styrelsen i två år. Hans mål är att arbeta upp det egna kapitalet från dagens 642.000 till en miljon kronor. Han vill även stärka samarbetet mellan isidrotterna och särskilt mellan bandyföreningarna.

Villas styrelse består av Anders Fredriksson, Olle Isaksson, Helene Ingemarsson, Roger Selmosson, Pähr Nyström, Alf Almqvist, Bertil Arvidsson och Lennart Johansson, Avgått har Anders Ahlen och Lars Nordh gjort.

Under mötet avtackades också några av Villas namnkunnigaste spelare, Martin Arvidsson och Pär Gustafsson. Johan Sixtensson, Magnus Burman och Mikael Arvidsson hade inte möjlighet att delta men även de avtackades för fina insatser på isen.