Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag i Lidköping

Publicerad Wednesday, 11 June 2008, 18:03 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som registrerats vid Bolagsverket senaste veckan och som har säte i västra Skaraborg.

Nya Garströms Konditori AB
har bildats med adress Hästhagsvägen 2 A i Lidköping för att driva kaféverksamhet. Hatu Abdulkarim, Lidköping, utgör styrelse.

Franke Jansson AB
har bildats med adress Skaragatan 22 B i Lidköping för att äga och förvalta värdepapper. Franke Gustaf Jansson, Lidköping, utgör styrelse.

Gasen AB
har bildats med adress Östergatan 18 D iLidköping för att äga och förvalta värdepapper och fastigheter. Styrelsen utgörs av Henrik Ingemar Åberg, Lidköping.

Lidköping Wines AB
har bildats med adress Södra Torngatan 4 i Lidköping för att importera och handla med alkoholhaltiga drycker, arrangera temaresor m m. I styrelsen är Torbjörn Rundqvist, Lidköping, ordförande och Carl Fredrik Andersson, Gardnerville i USA, Sven Arne Lennart Forslund, Vreta Kloster, Per Mikael Grönlund, Lidköping, Staffan Ulrik Persson, Lidköping, och Thomas Bertil Rundqvist, Lidköping, är styrelseledamöter.

E Afrika S Trading AB
har bildats med adress Naum Hillerstorp 2 i Vara för att handla med livsmedel och hantverk m m. Styrelsen utgörs av Bengt Lennart Kron, Naum.

Sallygårdens Förlag
har bildats som enskild firma av Jan Erik Johansson, Baljered Karlslund i Stora Levene. Företaget skall arbeta med förlagsverksamhet.

Duvanders Fordonsteknik
har bildats som enskild firma med adress Heljevedsvägen 2 i Vara av Åke Wilhelm Duvander, Vara. Firman skall driva bilverkstad.

Småföretagarkonsulten i Götene AB
har bildats med adress Torget 4 i Götene föratt erbjuda adminstrativa tjänster inom bl a ekonomi, redovisning, handel med värdepapper samt arbeta med hästhandel. Styrelsen utgörs av Eva Margareta Helldin, Götene.

Lundsbrunns Buss AB
har bildats med adress Lundvägen 32 i Lundsbrunn för att driva bussföretag. I styrelsen är Erik Kuno Roger Olsson, Lundsbrunn, ordförande, och Gunnar Kennet Wilhelm Olsson, Lundsbrunn, styrelseledamot.