Gå direkt till Nyheten (Kommunfullmäktige: tätare busstrafik)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Kommunfullmäktige: tätare busstrafik

Publicerad Monday, 16 June 2008, 11:49 av Björn Smitterberg

I den allmänna debatt som kommunfullmäktige fört på förmiddagen om verksamheten den kommande treårsperioden krävde miljöpartiet på förmiddagen dels att Hamnstadsprojektet skall klimatsäkras när det gäller vilka scenario som kan uppkomma. Miljöpartiet krävde också att busstrafiken på lördagar skall förtätas.

Även Östra Sannorna har tagits upp, och här vill Miljöpartiet ha ett reservat men stöder förslaget om siktgator som skall genomföras enligt budgetförslaget. Alliansen kompletterade förslaget med att föreslå att skogen som tas ner ersättes med annan skogsplantering.