Gå direkt till Nyheten (Kjell Hedvall dementerar uppgift om 15 miljoner)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Kjell Hedvall dementerar uppgift om 15 miljoner

Publicerad Tuesday, 17 June 2008, 18:36 av Björn Smitterberg

– Jag vill kraftigt dementera uppgiften att majoritetspartierna kommit överens om 15 miljoner i drift för evenemangshallen, säger Kjell Hedvall med anledning av att ett beslut närmar sig om evenemangshallen . Lidköpingsnytt beklagar om uppgiften helt lagts i Petter Böckmans mun – uppgiften kommer från flera i det borgerliga lägret som uppfattade det som att majoriteten gått med på att öka kommunens åtagande.

– Det är förvånande att en moderat i Petter Böckman uttalar sig från ett kommunstyrelsemöte där olika siffror och scenarier figurerade och framförallt hur han kan uttala sig i frågan överhuvudtaget för någon majoritets räkning.

– Arbetsgruppen har fått ett uppdrag att nå tolv miljoner i drift. Något annat finns inte.
Partierna kommer att ha möte under nästa vecka och då avgörs frågan om hallens framtid.