Gå direkt till Nyheten (Läsarnas bilder är äntligen tillbaka)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Läsarnas bilder är äntligen tillbaka

Publicerad Wednesday, 18 June 2008, 11:57 av Björn Smitterberg

Efter att i en dryg vecka haft ett serverproblem har det nu löst sig och Läsarnas bilder är tillbaka. Först ut i en lång kö av insända bilder är Joachim Bleekers bilder från en cykeltur till hindens rev
KLICKA HÄR till Joachim Bleekers sida
Klicka här för att komma till sidan där du kan hitta alla fotografer.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Zepu RAF
Gäst
Zepu RAF
21 June, 2008 03:40

Okej. Ska försöka sparka igång min gamla amazon :-) Får man vara oartig o fråga vilken kamera ni använder? Har billigaste olympus själv fast ca hälften av mina foton blir suddiga o utanför focus? Ännu en ggn,dina bilder är verkligen fina.. Speciellt de enkla av enkla motiv såsom lidan,nya båtar i hamnen. Man får liksom ett annat perspektiv på det vardagliga :-) Mvh