Gå direkt till Nyheten (Entreprenör för hallen klar)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Entreprenör för hallen klar

Publicerad Friday, 27 June 2008, 17:17 av Björn Smitterberg

I eftermiddag blev det officiellt att det blir Backgårdens Bygg AB som blir entreprenör om evenemangshallen i Lidköping byggs. Beslutet fattades på torsdagen men vissa formaliteter medförde att offentliggörandet inte skedde förrän i eftermddag.

Entreprenaden skall nu förhandlas med Backgården som i sin tur skall diskutera med underleverantöre och det skall även diskuteras vilka insatser föreningslivet skall stå för.

Men framför allt skall kommunfullmäktige godkänna förslaget att bygga en evenemangshall innan det är klart. Det kommer också att dröja några veckor innan besluten formellt träder i kraft – det skall finnas möjlighet för överklaganden bl a av beslutet att anta Backgården som huvudentreprenör.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bygg Kalle
Gäst
Bygg Kalle
27 June, 2008 05:45

Skulle vara roligt att veta hur många som inkommit med anbud på hallen? För jag antar att det skett en offentligupphandling….

Oven
Gäst
Oven
27 June, 2008 05:59

Bra för Lidköping att det blir en lokal entrepenör!

Blomman
Gäst
Blomman
27 June, 2008 06:29

Jag håller med Oven vi skall stötta Lidköpings företagen , ÄNTLIGEN EN HALL.

realist
Gäst
realist
28 June, 2008 11:06

Backgårdens bygg är ett bra företag. Men innebär det att samma person som sitter i Villas styrelse och i Sparbanksstiftelsens styrelse blir under-entreprenör så undrar man ju vilka intressen som styr i stan. Kan inte Lidköpingsnytt ta fram hur anbuden låg och vilka som lämnat anbud?