Gå direkt till Nyheten (Talanger från Kålland i sommarkonsert)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Talanger från Kålland i sommarkonsert

Publicerad Thursday, 03 July 2008, 21:08 av Redaktionen

På söndag kväll i Gösslunda kyrka ger Emma Edlund på flöjt och Lina Ingemarsdotter Ochoa, som står för sången, konsert.

Emma Edlund har tidigare några år ingått i Sunnersbergsförsamlingens sommarkyrkoteam. Emma Edlund bor i Malmö, Skövde och Otterstad. Hon började spela på musikskolan i Götene för Lena Öberg och fortsatte därefter studierna på musikgymnasiet i Skövde. Nu läser hon till flöjtlärare på Musikhögskolan i Malmö och går där instrumental- och ensembellärarelinjen. Hennes lärare i Malmö är bl a Jörgen Tånnander.

Lina Ingemarsdotter Ochoa bor i Öboängen med sin man och två barn. Just nu gör hon de avslutande delarna i sin lärarutbildning samtidigt som hon jobbar som lärarevikarie. Dessförinnan studerade hon musik i flera år och sjöng mycket. Hon sjunger i församlingens kyrkor vid några tillfällen varje år.

Andakt hålls av Richard Burén. Fri entré. Kollekt till Internationell diakoni och Lutherhjälpen. Konserten börjar klockan 20.