Gå direkt till Nyheten (Skådespelare söks till filminspelning)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Skådespelare söks till filminspelning

Publicerad Tuesday, 08 July 2008, 10:25 av Redaktionen

Filminspelningen av “Bakom stängda stalldörrar” pågår fortfarande och än en gång söks frivilliga statister och skådespelare. Grunden för filmen är en studiecirkel som hålls av ridtjejer mellan 12 och 16 år. Filmen handlar om hästmord och vänskap. Nu har det åter blivit problem med den viktigaste killrollen och därför behövs en ny kille som skall ogilla hästarmen ändå vara huvudrollens pojkvän. Denna roll brådskar att få tillsatt.Inspelningen kommer att pågå troligen året ut.

Även vuxna söks till inspelningen. Det handlar om ambulansmän, veterinär och poliser bl a.

Bakom projektet står bl a studieförbundet Sisu. Intresserade kan ta kontakt via e-post: Home.Make@hotmail.com