Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Tuesday, 08 July 2008, 14:20 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som bildats med säte i västra Skaraborg och som registrerats vid Bolagsverket den gångna veckan.

Essunga Taxi AB
har bildats med adress Wennerbergsvägen 22 i Lidköping för att driva taxiverksamhet. Styrelseledamot är Bo Christer Ottosson, Sunnersberg.

LÅE Courseware Consulting AB
har bildats med adress Kvarngatan 10 i Lidköping för konsultverksamhet såsom bl a tekniska utbildningsuppdrag, flygteknisk konsultation, projektledning, kvalitetskontroll m m. Styrelsen utgörs av Lars-Åke Thorsten Edfeldt, Lidköping.

Strands Åkeri AB
har bildats med adress Hällum Snickeled 2 i Vara för att driva åkeri. styrelsen utgörs av karl Martin strand, Hällum Helleberg.

Alittlebit KB
har bildats med adress Jung Törestorp för att utföra uppdrag inom travhästbranschen. Komplementär är Anna Kristina Maria Svensson, Jung, och kommanditdelägare är Jon Erik Artur Svensson, Jung.

Wärmegårds Transport AB
har bildats med adress Kinne-Vedum Lund i Götene. för tt driva åkeri. Styrelsen utgörs av Bengt Anders Wärmegård, Kinne-Vedum.

O. Rydberg Consult & Project AB
har bildats med adress Kinne-Kleva Klevelid i Götene, för konstruktionsuppdrag inom flödesprocesser inom bl a livsmedelsindustrin. Styrelsen består av Sven Ove Rydberg, Kinne-Kleva.

Brobergs Allservice
har bildats som enskild firma av Markus Emanuel broberg, Sil Björkelund, Götene, för att utföra uppdrag inom byggbranschen samt som chaufför.