Gå direkt till Nyheten (Sommarteamet i Läckös kapell)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sommarteamet i Läckös kapell

Publicerad Wednesday, 16 July 2008, 14:56 av Redaktionen

Det är ett team av ungdomar som svarar för sommarkyrkan i Sunnersberg. Det började för 20 år sedan med tjänstgörande sommarpräst och kantor som höll enkla andakter i Läckö slottskapell. Men detta har utvecklats under årens lopp.
Årets sommarteam som bjuder på musikstunder flera gånger i veckan består av Carolina Kjell, Linnea Kempe, Carl-Vilhelm Malmsved, ida Gustafsson, maria Lidholm och Johanna Toresdotter. Med sång, flöjter, klarinett, trumpet, piano, gitarr, bas och rytminstrument fyller de slottskapellet med toner under tisdagar och onsdagar i juli. Klockan 13, 14 och 15 bjuder de på 20 minuters musik och avkoppling.