Gå direkt till Nyheten (Göran Larsson och MP först på Politikerveckan)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Göran Larsson och MP först på Politikerveckan

Publicerad Thursday, 31 July 2008, 11:13 av Björn Smitterberg

Miljöpartiets Göran Larsson blir förste talare på Politikerveckan – som inleds på lördag nästa vecka och som sedan med undantag för söndagarna pågår hela de la Festival-veckan.

– Ännu har vi inte hela programmet klart för oss, säger Göran Larsson. Men vi vill försöka få med såväl kultur som politik i vår del av politikerveckan – och även påvisa enigheten vi har med vänsterpartiet och socialdemokraterna i Lidköping.

Nästa lördag – den 9 augusti – inleds politikervecka som skall bli ett forum för lokal debatt och möten med allmänheten. Plats blir på Iqbals torg som ligger intill Särnmarkshuset i Nya Staden i Lidköping.

Alla partier är nu igång med sina förberedelser – varje parti får en egen dag. Tanken är att ge den lokala politiken ett nytt forum för debatt. Här skall partierna kunna visa sina visioner och vägar mot framtiden – men också åhörare ställa frågor direkt. Inriktningen är att politikerveckan i Lidköping skall handla om Lidköping, Skaraborg eller västra Götalandsregionen. Göran Larsson är en av kommunens politiker och en av regionens politiker.

För mer info om tider – www.politikerveckan.nu