Gå direkt till Nyheten (Över 5,75 miljoner lästa sidor i år
Fler läsare än väntat i juli)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Över 5,75 miljoner lästa sidor i år
Fler läsare än väntat i juli

Publicerad Monday, 04 August 2008, 06:28 av Redaktionen

Juli i år medförde betydligt fler läsare av Lidköpingsnytt än juli förra året. Juli är den “sämsta” månaden om man skall betrakta läsarstatistiken för Lidköpingsnytt. Men det är kanske inte så konstigt att läsarna väljer att vara i solens sken i ställe för datorskärmens.

20.946 unika läsare finns i statistiken för juli i år och det är en klar förbättring jämfört med juli förra året. Tidningen lästes 109.258 gånger och sidorna lästes 769.241 gånger – vilket är en ovanligt hög siffra för att vara juli. Det betyder att de flesta annonser visats minst 250.000 gånger.

Hittills i år har det varit mer än 5,75 miljoner lästa sidor. Antalet besök i Lidköpingsnytt i år var fram till månadsskiftet 863.674. Det här betyder att Lidköpingsnytt – om utvecklingen fortsätter – redan om ett par månader kommer att slå siffrorna för förra året (som var de hittills högsta).

En ny prislista har tagits i bruk – som är anpassad såväl för de annonsörer som vill vara med med en fast plats under längre tid, som de annonsörer som vill vara med och exponera något väl synligt under en kortare tid. Klicka här för att se annonsmöjligheterna och priserna.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Robert
Gäst
Robert
4 August, 2008 01:54

det e ju bra , har ni jobb över ?

Företagare
Gäst
Företagare
5 August, 2008 12:10

Jag jublar! Lidköpingsnytt behövs av många skäl!

Om inte annat för annonserna! Otroligt billiga och har bra genomslag!

Min annons kommer ni ha!

Numera finns bara denna plats att annonsera på!

Hoppas fler upptäcker detta!

Heja Björn m fl!!!!!