Gå direkt till Nyheten (Lakers nådde 4-yardslinjen i bronsmatch)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 12 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lakers nådde 4-yardslinjen i bronsmatch

Publicerad Tuesday, 05 August 2008, 09:34 av Redaktionen

Lidköping Lakers U13-lag som spelade tillsammans med Göteborg Marvels tog sig till match om tredje pris i helgens Dukes Tourney, som är en av Europas största ungdomsturneringar. I år deltog cirka 500 spelare och cirka 60 matcher spelades under tre dagar med start i fredags.

Lakers slutade som sexa i grundspelet och spelade kvartsfinal mot 3:an, Västerås Roedeers som besegrades med 28-24.

I semifanalen förlorade laget mot de slutliga cupsegrarna Arlanda Jets med 26-6.

Matchen om tredje pris spelades sedan mot Skövde Dukes och blev en mycket jämn kamp som svängde fram och tillbaka. Lakers tog ledningen med 18-16 när det återstod 79 sek. av matchen. Skövde kontrade dock och med 39 sek kvar återtog de ledningen med 18-24 som också blev slutresultatet. Lakers kom ner till Skövdes 4-yards linje men där tog speltiden slut och 4:de-platsen var ett faktum.

– text: Peter Rebscher foto: Anna Kvist-