Gå direkt till Nyheten (New Orleans Delight och Marilyn Keller i Saleby)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 04 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

New Orleans Delight och Marilyn Keller i Saleby

Publicerad Wednesday, 06 August 2008, 11:39 av Redaktionen

New Orleans Delight har sedan orkesterns start 1996 varit starkt efterfrågade och har spelat på ett flertal ställen i Danmark, Sverige, England, Tyskland, Belgien, Finland och icke minst på Bourbon Street i jazzens födelsestad New Orleans. På söndag spelar de i Saleby kyrka

Få orkestrar spelar så renodlad New Orleansjazz som New Orleans Delight. Orkestern behärskar många av de genrer som spelades i det gamla New Orleans från ”Parade Music”, ragtime, caribiska rytmer, ”dance hall” melodier, blues och boogie till medryckande hymner och spirituals.

New Orleans Delight är kända för att locka de bästa solisterna  och  turnera med dem. Marilyn Keller är en fantasisk gospelsångerska från Portland i USA som även i år medverkar i Saleby kyrka.