Gå direkt till Nyheten (14-åringar drev iväg på flotte)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

14-åringar drev iväg på flotte

Publicerad Saturday, 09 August 2008, 20:47 av Björn Smitterberg

Det var två ungdomar på en flotte som behövde hjälp av räddningstjänsten i kväll. Deras flotte drev ut på Vänern och de båda kunde inte ta sig i land. Brandmännen kunde med båt undsätta de båda och sjöfärden slutade lyckligt.

6 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lilla mej
Gäst
lilla mej
10 August, 2008 02:00

vi skulle vilja tacka kvinnan som larmade räddningstjänsten. Från oss tjejer som befann sig på flotten.

Ulla
Gäst
Ulla
11 August, 2008 01:23

Till flickorna på flotten!
ag förstodJag bor på Vänerblick och såg er nere vid ryssjan. Ni hade fastnat och jag förstod att det var problem att komma loss. Vattnet är djupt där. Jag gick ner för att eventuellt kunna hjälpa er, men insåg att det skulle bli svårt då strandlinjen är otillgänglig där.

Ulla C
Gäst
Ulla C
11 August, 2008 01:33

Jag bestämde att söka hjälp och mötte på vägen en granne. Jag bad honom ringa sjöräddningen medan jag jag ner och talade om att hjälp kommer. Ni tog er på egen hand över nätet, men då förde strömmen och kvällsbrisen er ut på öppet vatten. Det var svårt att stå hjälplös och se er driva, men lättnaden

Ulla C
Gäst
Ulla C
11 August, 2008 01:37

Jag bestämde att söka hjälp och mötte på vägen upp en granne. Jag bad honom ringa sjöräddningen medan jag gick ner för att tala om att hjälp kommer. Så småningom tog ni er över nätet, men fördes med strömmen och kvällsbrisen ut på öppet vatten. Lättnaden var stor när vi fick se en räddningsbåt som

Ulla
Gäst
Ulla
11 August, 2008 01:40

styrde ut mot er. Vi stod kvar en stund och såg att ni blev bra omhändertagna.

Stor kram från Ulla

bosse
Gäst
bosse
11 August, 2008 07:36

vill tacka er som såg flickorna och larmade från en glad pappa