Gå direkt till Nyheten (40 unga blev av med spriten på Grästorpsfestival)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

40 unga blev av med spriten på Grästorpsfestival

Publicerad Sunday, 10 August 2008, 08:02 av Redaktionen

Polisen tog på lördagskvällen sprit från 40 ungdomar i samband med Grästorpsfestivalen. Festivalen medförde en hel del ingripanden från polisens sida – men det visade sigalltså att det förekommit omfattande langning.

Fem fall av misshandel anmäldes också, och en man från Trollhättan sitter anhållen vid polisen i Lidköping misstänkt för att ha uttalat dödshot och misshandlat. Mannen trängde bland annat sig in i en lägenhet på storgatan och vägrade lämna denna. Han hotade döda lägenhetsinnehavaren och förstörde inredning i bostaden. När mannen så småningom lämnade lägenheten larmades polis men när poliser grep mannen hade han redan slagit en annan man vid ett gatukök. Utredningen och förhören fortsätter i dag.