Gå direkt till Nyheten (De la Festival:
Folkbildningen fyller Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

De la Festival:
Folkbildningen fyller Lidköping

Publicerad Tuesday, 12 August 2008, 06:57 av Björn Smitterberg

Det är folkbildningens dag i De la Festival, vilket betyder att studieförbunden spelar en viktig roll. Programmet omfattar alla åldrar och många olika delar av Lidköping. Hela dagen är det cirkusskola i folkets park, dansskola också.

Några programpunkter som varit stående inslag sedan ett par år är stadsvandringen med Thage Petrusson med start i stadsträdgården, och med Ewert Ljusberg som i mörkret tar emot med burleska och andra historier i Stadsträdgården i kväll.

Politikerveckan går vidare klockan 16 på Iqbals torg med folkpartiet – obs den ändrade tiden.

KLICKA HÄR för att komma till dagens program