Gå direkt till Nyheten (Iqbalstorg:
Folkpartiet klockan 16 om bl a privata vårdalternativ)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 11 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Iqbalstorg:
Folkpartiet klockan 16 om bl a privata vårdalternativ

Publicerad Tuesday, 12 August 2008, 06:51 av Redaktionen

I dag är det Folkpariets dag på Iqbals torg i Lidköping, där den lokalt och regionalt inriktade politikerveckan genomförs. Karlolof Fernow är en av de politiker som finns på plats. Mötet börjar klockan 16 i stället för tidigare utannonserade tidpunkten. Karlolof Fernow blir dock inte ensam på torget för att möta allmänheten och även hålla ett anförande om visionerna partiet har för skaraborg och Lidköping. Fullmäktigeledamöter i Lidköping, regionpolitiker och även rikspolitiker kommer att finnas med på Iqbals torg fram till 18-tiden.

Karlolof Fernow är ordförande för den grupp politiker som leder primärvården i Skaraborg och det kommer att handla om en förändrad primärvård, där personalen själva ansvarar för vårdcentraler.