Gå direkt till Nyheten (Tandvården på Folkpartiets dag i politikerveckan)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Tandvården på Folkpartiets dag i politikerveckan

Publicerad Tuesday, 12 August 2008, 17:01 av Björn Smitterberg

Jan-Peter Glans, tandläkare i Lidköping, fick frågor om tandvårdsförsäkringen när han som representant för Folkpartiet deltog i Politikerveckan på Iqbals torg i eftermiddag. Jan-Peter Glans redogjorde för de fördelar och de nackdelar som det nya systemet för ersättning av tandvård för med sig.

– Vinnare är den som verkligen behöver tandvård – men det går inte längre att få stöd för de dyraste operationerna, utan det handlar om att få bra tänder. Rolls Royce i munnen – det betalas inte längre av staten.

Intill Jan-Peter Glans är det på bilden partikollegan och regionpolitikern Karlolof Fernow.