Gå direkt till Nyheten (Hjulafton sätter snurr på Lidköping i dag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hjulafton sätter snurr på Lidköping i dag

Publicerad Thursday, 14 August 2008, 09:05 av Redaktionen

Hjulafton är en av Lidköpings stora festdagar – och i dag är det dags. Det börjar i Stadsträdgåden i eftermiddag med Lidköpingsbandet Love Injections, som förstärks med Boppers-sångaren Peter Jezewski. Och paraden i år blir väl oslagbar – när så många kommit till Lidköping för att vara med i Harley Davidsonmötet. Förra året körde Adam Thiger i tälten av MC-paraden, på bakhjulet!

MC-kortegen är en av höjdpunkterna på Hjulafton men allt som har med hjul att göra. Till klockan 19 planeras en överflygning av Flygvapnet.

Det är viktigt att ta med sigden stora plånboken till Hjulafton. För det här med hjul och motorer – det är egentligen ett sätt att skaffa pengar till Barncancerfonden. Fonden finns som vanligt med i närheten av Torgbron.

Någon närmare presentation av hjulafton behövs egentligen inte – det är en så känd fest. Klockan 21 är det fyrverkeri, och därefter avslutas kvällen med cruising.

Hela programmet finns på www.hjulafton.nu

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jan Alfredsson
Gäst
Jan Alfredsson
14 August, 2008 11:30

Oj blir det cruising det som blir så (skräpigt)hur ska detta gå tro.Om man ska starta upp Buicken och dra en repa???????