Gå direkt till Nyheten (Rebecca Malmborg testas på svensktoppen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 04 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Rebecca Malmborg testas på svensktoppen

Publicerad Sunday, 17 August 2008, 17:15 av Redaktionen

Denna vecka har Rebecca Malmborg chans att kvala in till svensktoppen. Varje vecka utmanas listan med fem nya artister. En särskilt utvald jury med representation från hela Sverige skall välja sin egen favorit.

Rebecca Malmborg som bor i Lidköping konkurrerar med singeln “Min egen plats” från sitt kommande album. Men hon har tuff konkurrens, eller vad sägs om Marie Fredriksson, Rongedal, Eric Gadd och The Poodles!

Det är tredje gången Rebecca finns i svensktoppsammanhang, första gången tog hon sig in med låten “Om igen” från sitt första album med duon Rebecca Tias, men nu är det alltså premiär som soloartist.

-Det är såklart jättekul! Min egen plats spelas just nu flitigt på Sveriges Radio och det är ju väldigt roligt att min musik uppskattas, säger Rebecca. Nu håller jag bara tummarna att jag också skall gå in på listan!

Releasedatum för Rebeccas soloalbum är ännu inte bestämt men skivan kommer troligen släppas under hösten/vintern lagom till julhandeln.