Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Tuesday, 19 August 2008, 13:53 av Redaktionen

De nya företag som bildats i västra Skaraborg och förra veckan registrerats vid Bolagsverket,  finns i Lidköping, Grästorp och Vara.

Ingo´s AB
har bildats med adress Sockerbruksgatan 1 i Lidköping för att driva café. Styrelsen utgörs av karl Ingvar Lidholm, Lidköping.

Flosal Vind AB
har bildats för att äga och driva vindkraftverk. Bolagets adress är Sal Törsagården i Grästorp och i styrelsen är Sven Artur Rygell, Korsgården, ordförande, samt Bengt-Åke Stefan Astrabeck, Astranna gård, Vera Christina Birke, Sal Törsagården, Nils Christer Johansson, Puckgården, samtliga Grästorp, samt Lars Erik Lennart Samuelsson, Främmestad Nygården, ledamöter.

Open Minded Teknik AB
har bildats med adress Smedegården 4 i Larv. Företaget skall vidareutveckla tekniska lösningar. Styrelsen utgörs av Jason Dennis Amundson, Larv.

Stall Mariehof
har bildats som enskild firma av Kerstin Maria Helena Ling, St Hov, Mariehof i Kvänum. Företaget skall säsongsuthyra lokaler för fordon och annat lagerutrymme.

Slättens Riv&  Städservice HB
har bildats med adress Tumlebergsvägen 21 i Vara för att utföra rivningar, byggstädningar och andra städningar. Bolagsmän är Marko Tapio Mansikka och Janette Eleonora Maria Stolpe, båda Vara.