Gå direkt till Nyheten (20-årig långtradarchaufför åtalas för vurpa i Jung)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

20-årig långtradarchaufför åtalas för vurpa i Jung

Publicerad Friday, 22 August 2008, 11:17 av Redaktionen

En 20-årig långtradarchaufför åtalas nu för att ha vält med sitt ekipage och stoppat all trafik på E20 vid Jung i flera timmar. Chauffören var inte nykter och har nu åtalats för  vårdslöshet och onykterhet.

Det var en kväll i mitten av juli som mannen satt hemma i Skara och drack öl – till slut sex stycken. Tidigt på morgonen gav han sig ut med långtradaren men kom inte längre än till Jung där man stressad och utan att ha ätit frukost innan han tappade uppmärksamheten.

Långtradaren var lastad med livsmedel som spreds ut över ett stort område. Det tog tolv timmar att städa olycksplatsen, och cirka 100 meter av mitträcket revs ned.