Gå direkt till Nyheten (Frälsningsarmén har brett program på Måndagsträffen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Frälsningsarmén har brett program på Måndagsträffen

Publicerad Friday, 22 August 2008, 08:07 av Redaktionen

Nu återupptar Frälsningsarmén i Lidköping seren av Måndagsträffen. En rad intressanta personligheter kommer att medverka under hösten. Det börjar på måndag med historieberättaren Uno Boman från Skara.

Redan på söndag anordnar Frälsningsarmén i Lidköping en församlingsdag.

På måndag eftermiddag är det så dags för höstens första Måndagsträffen. Den historieintresserade och berättaren Uno Bohman från Skara kommer då att berätta om “Betty Ehrenborg-Posse – psalmförfattarinna från Kinnekulle”. Denna speciella kvinna föddes på Råbäck 1818, hon skrev psalmer som “Morgon mellan fjällen” och “Klippa du som brast för mig” och hon var med introducerade söndagsskolan i Sverige.

Träffen inleds med andakt och avslutas med servering. Senare i höst kommer Måndagsträffarna att få besök av bl a Kjell Samuelsson, Torkel Selin, Torbjörn Lantz och Bo och Tina Frid m fl.