Gå direkt till Nyheten (Tre förhörs om attacken med yxa på Östergatan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Tre förhörs om attacken med yxa på Östergatan

Publicerad Monday, 25 August 2008, 19:31 av Redaktionen

En person som i eftermiddags hämtades till förhör med anledning av det grova överfallet på en man i en lägenhet på Östergatan tidigt i morse greps och anhöllssenare. Han är misstänkt för inblandning i misshandeln, men polisen vill berätta hur än.

Ytterligare två personer har hämtats till förhör som pågår i kväll. Polisen berättar inte heller något om eventuella misstankar mot dessa.

Det var i en lägenhet som mannen blev angripen. Angriparen använde en yxa och offret fick hugg i bakhuvudet och vid ett öga. Han hittades utanför lägenheten på en trottoar, men var vid medvetande och slog larm till en kamrat som sedan larmade polis och ambulans.