Gå direkt till Nyheten (De nya företagen i västra Skaraborg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

De nya företagen i västra Skaraborg

Publicerad Tuesday, 26 August 2008, 15:24 av Redaktionen

Här är de nya företag som registrerats vid Bolagsverket senaste veckan.

Skaraborgsvind AB
har bildats med postadress i Torslanda för att bygga och äga vindkraftverk på bl a Hasslösa-fältet. I styrelsen är Tord Jan Ingvar Emilsson, Hasslösa, ordförande samt Kjell Sixten Berglund, Torslanda, och Torbjörn Mats Niklas Svensson, Synnerby, ledamöter.

C G Janke Konsult AB
har bildats med adress Västra Hamnen 2 i Lidköping för att sälja och installera datorer och datsystem m m. Styrelsen utgörs av Claes Janke, Römossen i Hällekis.

Vänerlack
har bildats som enskild firma med adress Industrigatan i Lidköping för att utföra billackeringar och plastreparationer. Innehavare är Jan Weine Fredrik Köpsén, Jung.

Astro Sweden AB
har bildats med adress Norra Vånga St Höber för att driva försäljning av astronomisk utrustning. Styrelseledamot är Sven Krister Kjellner, Norra Vånga.

Rörsupport J Haraldsson
har bildats som enskild firma för VVS-installationer av Jan Allan Haraldsson, Varavägen 14 i Stora Levene.

Jonssons Måleritjänst KB
har bildats med adress Bitterna Stora Ringstad 1 i Vedum för att bedriva målning, golvläggning m m . Komplementär är Fredrik Tom Jonsson, Bitterna, och kommanditdelägare Emelie Christin Lindblom, Bitterna.

Magni Invest AB
har bildats med boxadress i Skara  för att bedriva fastighetsförvaltning. Anders Magni Bror Bengtsson, Skara, är styrelseledamot.

JBR Songs HB
har bildats med adress Växelbruksvägen 4 i Skara för att driva musikförlag m m. Bolagsmän är Erik Gustav Johannes Dahlberg, Hultsfred, Karl-Gustav Kristofer Rapp, Skara, och Björn Emil  Zetterström, Trollhättan.