Gå direkt till Nyheten (Frälsningsarmén i Lidköping rekryterar)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Frälsningsarmén i Lidköping rekryterar

Publicerad Wednesday, 27 August 2008, 17:07 av Redaktionen

På lördag förmiddag anordnar Frälsningsarmén en rekryteringsdag på Nya Stadens Torg. Förhoppningen är att komma i kontakt med ytterligare barn som vill vara med på babysång, småbarnsmusik, barnkör, söndagsskolan, minibrasset, scouterna eller tonår. Det blir gratis utdelning av grillad korv och saft, möjlihet att kasta livlina och att pröva på att spela i brassinstrument.

På lördag förmiddag är det också dags för höstens första torgkaffeservering. Som vanligt serveras gott kaffe med hembakat bröd.

“Bibeln – Guds ord” är temat för söndagens förmiddagsgudstjänst. Dan Storck talar, Öyfrid Storck är mötesledare, musikkåren spelar och Frida Ljungberg sjunger solosång. Efter gudstjänsten serveras kyrkkaffe.

Dan och Vivan Eclund från Tibro är gäster på Måndagsträffen på måndag eftermiddag. De kommer att ha ett program rubricerat “Blommor och sång – allt på en gång”. Vivan Eclund är en duktig florist och kommer att tillverka några vackra blomsteruppsättningar och tillsammans kommer de att sjunga ett antal sånger med Dan Eclund vid pianot. Dan Eclund är en duktig sångare och musiker har bland annat medverkat i det populära teveprogrammet “Minns du sången?”.

Vid slutet av träffen blir det servering och då kommer även blomsterarrangemangen att lottas ut.