Gå direkt till Nyheten (Ung bilist förlorade körkortet)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 11 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ung bilist förlorade körkortet

Publicerad Saturday, 30 August 2008, 08:22 av Redaktionen

Poliser har under natten stoppat två bilister misstänkta för rattfylleri. På Nya Stadens torg i Lidköping stoppades en ung kvinna som med relativt färskt körkort blåste 0,62 promille. Hon förlorade omedelbart sitt körkort.

På vägen mot Skara stoppades en ung man från Falköping. Denne vägrade medverka med utandningsprov så han omhändertogs för blodprovstagning vars resultat tar längre tid och blir dyrare för honom. Han misstänks för rattfylleri tills provsvaret kommer.

Förutom dessa har polisen i Lidköping haft fem fyllerister i cellerna under natten.