Gå direkt till Nyheten (Hösten har kommit till Sirius Sportsclub)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hösten har kommit till Sirius Sportsclub

Publicerad Monday, 01 September 2008, 09:31 av Redaktionen

I dag är det höstmånad och säsongen startar på Sirius Sportsclub som öppnar för alla som vill pröva på motion och träning – hela dagen är det fritt fram.

Även för barn finns nu träningsgrupper – Funky Kidz som är populära danskurser.

Förutom vanliga gymaktiviteter finns också spinning med möjlighet att sjunga karaoke under cykelturen.
Klätterväggen är 9,5 meter hög och erbjuder både fysisk och mental utmaning. Utomhusaktiviteter såsom Nordic Walking som är så mycket mer än bara stavgång. Det är också teknik för att optimera träningen och dra nytta av stavarna, en utmärkt träning för rygg och skuldror. 

Ett utomhuspass finns med Crosstraining i Råda, ett drop-in pass för den som vill ha tuffa utmaningar för hela kroppen. Nytt i höst på Sirius är ett stretchpass på schemat. På Sirius finns också utbildningar av olika slag ex v massagekurser och naturligtvis också en hel behandlingsavdelning med osteopater, massörer och friskvårdskonsulenter m m.