Gå direkt till Nyheten (Lidköpingsnytt byter operatör)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköpingsnytt byter operatör

Publicerad Tuesday, 02 September 2008, 10:44 av Björn Smitterberg

Lidköpingsnytt har de senaste veckorna dragits med problem med e-postsystemet. Därför byter Lidköpingsnytt nu operatör. Förhoppningen är att svårigheterna med e-posten skall upphöra om några timmar.

E-post som skickats – och som kommit fram – har till avsändaren meddelats att den inte gått i väg. Andra e-postmeddelanden till Lidköpingsnytt har tagit över  en vecka på sig. Sålunda fick Lidköpingsnytt på måndagskvällen e-brev som skickats den 23 agusti.

Så här kan vi naturligtvis inte ha det och eftersom vår nuvarande operatör, som kallar sig störst i Sverige med 700.000 kunder nu uppger att de saknar kompetens för att ordna felet flyttar Lidköpingsnytt till Ports i Göteborg – som även hanterar stora delar av nättidningen.