Gå direkt till Nyheten (Om nyttan med regionen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Om nyttan med regionen

Publicerad Wednesday, 03 September 2008, 11:51 av Redaktionen

En ny skrift, med mycket och ändå kortfattad information, har utarbetats av Västra Götalands-regionen (allt oftare kallad VG-regionen). Det goda livet heter skriften som också ger en liten inblick i punktskrift, men det är bara på omslaget.

‘Det goda livet’ handlar i det här fallet om vad VG-regionen erbjuder medborgarna. Och även hur detta utnyttjas. Exempelvis får man veta i skriften att regionen satsar hårt på verksamheter som har med livskvalitet att göra.

– Nio av tio uppfattari sig ha god hälsa.

– Varje dag går 13.ooo personer till någon av 138 vårdcentraler.

– Varje dag föds 50 barn

Mycket siffror är det, men enkelt och elegant formulerat.