Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Wednesday, 03 September 2008, 13:28 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag i västra Skaraborg som den gångna veckan registrerats vid Bolagsverket.

Wilhelmsson i Lidköping AB
har bildats med adress Södra Torngatan 18 i Lidköping för att bedriva kapitalförvaltning. Styrelsen utgörs av Kurt Peter Rickard Wilhelmsson, Lidköping.

Hålltorps Säteri Maskin AB
har bildats med adress Hulebäcks gård i Järpås för att bedriva handel och agentur inom jord- och skogsbruk samt handel med värmeutrustning. Dessutom skall företaget förvalta fastigheter. I styrelsen är Leif Ingvar Elm, Lidköping, ordförande samt Claes Olof Carlander, Källby, och Erik Christofer Carlander, Lindärva, ledamöter.

Dahlbergs Mekaniska Verkstad AB
har bildats med adress Lindhagsgatan 5 G i Lidköping. Bolaget ska bedriva mekanisk verkstad med inriktning på skärande bearbetning, samt fastighetsförvaltning m m.

Jonas Boström AB
har bildats med adress Sockerbruksgatan 30 i Lidköping för att driva bensinstation och service åt fordon, uthyrning av maskiner m m. I styrelsen är Karl Jonas Peter Boström, Vinninga, enda ledamot.

Stall Skålltorp KP
har bildats som enskild firma av Katja Linnea Perkiö, Skålltorps Herrgård i Axvall för att driva hästverksamhet.

Kook & Moses HB
har bildats med adress Stora Ekeberg Hotel i Axvall för att driva bemanningsföretag och vandrarhem. Bolagsmän är Aneeqa Zafar Sheikh och Zafar Iqbal Sheik, båda Axvall.

Vilans Trädgård i Skara KB
har bildats med adress Skaraborgsgatan 47 i Skara för att handla med växter och andra tillbehör för hem och trädgård. Komplementär är Maria Elisabeth Svensson, Sunnersberg, och kommanditdelägare är Inge Ehdar Roger Hassel, Sunnersberg.

Vara Trafikskola AB
har bildats med adress Södergatan 5 i Vara för att driva körskoleverksamhet, handla med hästar och driva konsultverksamhet inom väg- och betongarbeten. I styrelsen är Patrik Ragnar Regnström, Vara, enda ledamot.

Sandqvist Bygg & Entreprenad
har bildats som enskild firma av Bengt Daniel Sandqvist, Syrenvägen 1 i Gössäter, för att utföra uppdrag i bygg- och entreprenadbranschen samt fastighetsbranschen.

Parakean HB
har bildats med adress Siggesgården i Götene för handel med bilar. Bolagsmän är Tommy Bo Andersson och Leif Fredrik Svensson, båda Götene.