Gå direkt till Nyheten (Göteneindustrier varslar)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Göteneindustrier varslar

Publicerad Friday, 05 September 2008, 09:24 av Redaktionen

Forshemkoncernen minskar antalet anställda och anpassar organisationen till de nya marknadsförutsättningarna. 25 varslas.

Efter flera goda år har den svenska bostadsmarknaden försvagats under 2008. Oron på de finansiella marknaderna, ökade räntenivåer samt osäkerhet om konjunkturutvecklingen har medfört en avvaktande inställning på marknaden.

Den svagare bostadsmarknaden har påverkat Forshems leveransvolym och orderingång i Sverige under 2008.
För att anpassa verksamheten till den nya marknadssituationen har Forshem Groups dotterbolag Forshem Industri, Götenehus och Sjödalshus varslat och inlett förhandlingar om uppsägning av sammanlagt cirka 25 anställda. Varslen omfattar både tjänstemän och kollektivanställda.