Gå direkt till Nyheten (Lunch med företagare i dag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lunch med företagare i dag

Publicerad Monday, 08 September 2008, 07:38 av Björn Smitterberg

I dag möter kan Lidköpings företagare äta lunch med kommunens enhetschefer. Det är en av de mötesplatser som Näringslivet i Lidköping och kommunen kommit överens om för att företagare skall få direkt kontakt med chefspersoner i kommunen.

 – Vi möts klockan tolv på Gamlestadens Gastronomi, säger Ingvar Svensson som företräder styrelsen i Näringslivet i Lidköping.

– Det är inget märkvärdigt, man behöver inte vara arg eller ha något att klaga på. Man kan bara komma för att utbyta tankar som man vill lufta.

– Det här är faktiskt ett bra initiativ för att få kontakter, säger Ingvar Svensson som hoppas att många företagare kommer till lunchen som beräknas pågå en timme. Var och en betalar för sig, ingen anmälan behövs.

– Om vi vill att Lidköpings kommun skall bli bättre på att hantera näringslivsfrågor är det viktigt att vi företagare ställer upp. Det tar en timme, men det är det väl värt och äta ska vi ju i alla fall… Start klockan 12.