Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag i västra Skaraborg)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag i västra Skaraborg

Publicerad Tuesday, 09 September 2008, 14:43 av Björn Smitterberg

Här är de företag som bildats med säte i västra Skaraborg och registrerats vid Bolagsverket senaste veckan.

Nya Skaraborgs Transport AB
har bildats med adress Levene Prästgården i Stora Levene för att förmedla transporter och bedriva fastighetsförvaltning. I styrelsen är Karl Ingvar Krantz, Lidköping, VD, Nils Jörgen Adolf Berthold, Stora Levene, ordförande samt Peter Björn Andrésen, Trädet, Ture Harald Karlander, Skövde, Björn Ulrik Bertil Lidberg, Skara, Stig Anders Mikael Lätt, Skövde, och Per Anders Hilmer Persson, Lundsbrunn ledamöter.

Flime
har bildats som enskild firma av Jan Karl Fredrik Lööf, Vävstugegatan 1 i Lidköping för att bedriva konsultverksamhet med inriktning på effektivisering, design och produktion av webbsidor samt projektledning vid mediaproduktioner, utbildning m m.

Johanna Sixt4ensson Hårdesign & Mode
har bildats som enskild firma av Johanna Sixtensson, Gamla Läckövägen 95 i Lidköping för att driva frisörverksamhet med handel av hårvårdsprodukter, smycken och kläder.

Epidal Invest Ltdf UK Filial
har bildats med adress Fröjdegårdsvägen 56 i Lidköping för att bedriva marknadsföring och försäljning av hälsoprodukter m m. VD är Nils Gunnar Wilhelm Johansson, Lidköping.

DSM Installation
har bildats som enskild firma av Dag Erik Gustaf Löfqvist, Edsvära Backgården 6, för att utföra uppdrag inom svets, smide, mekaniska arbeten och stålkonstruktioner.

AB Floristhörnan i Skara
har bildats med adress Skaraborgsgatan 13 B för att handla med samt transportera växter, inreda och sköta växter hos företag m m.