Gå direkt till Nyheten (Wildcats vann äntligen över Lockerud)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Wildcats vann äntligen över Lockerud

Publicerad Sunday, 14 September 2008, 18:06 av Redaktionen

I Mariestad har innebandyn ett starkt fäste. Flertalet SM-guld har tagits på damsidan vilket även har resulterat i att flicksektionen vuxit sig stark genom åren. På lördagen vann Lidköpings vildkatter för första gången över Lockerud

I fjol kom bland annat Lockeruds F94:or trea i SM. Och aldrig någonsin så har IBK Lidköpings F94:or lyckats att besegra sina rivaler från Mariestad. Förra året så var Lidköpingslaget dock endast 18 sekunder från en hemmaseger i innebandyserien men Lockerud lyckades kvittera.

I lördags kom äntligen den första segern. I och för sig i en träningsmatch men ändå. IBK, eller Wildcats som dom även kallar sig, vann med 2-1 efter en perfekt taktiskt genomförd match. Nu så väntar bara en träningsmatch till, mot Skövde, innan laget beger sig till Göteborg i slutet på september för att delta i Bästkustcupen.

– Håkan Svensson –