Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag i västra Skaraborg)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag i västra Skaraborg

Publicerad Tuesday, 16 September 2008, 13:52 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som registrerats vid Bolagsverket senaste veckan och som har säte i västra Skaraborg.

Mattbutiken i Lidköping AB
har bildats med adress Stenportsgatan 6 i Lidköping för att handla med mattor. Styrelsen utgörs av Pär Jörgen Persson, Lidköping.

Wk Konsult AB
har bildats med adress Bokvägen 12 i Lidköping för konsultverksamhet i flygbranschen. Styrelseledamöter är Jan Erik Wikström, som även är VD, samt Eva Marie-Louise Wikström, båda Lidköping.

Nissfeldt Konsult AB
har bildats med adress Bryggerigatan 5 i Lidköping för att erbjuda tjänster inom ekonomi, redovisning, företagsledning, försäljning, projektledning m m. Styrelseledamot är Karl Fredrik Nissfeldt, Lidköping.

Kullens B & B and Recreation
har bildats som enskild firma av Gunilla Elsa Jonsson, Bjärby i Mellby, för att driva verksamhet i besöksnäringen

Climatservice i Skaraborg
har bildats av Artur Marcin Szulgo, Lidköping, med firmans besöksadress Skaragatan 79, bedriva verksamhet i VVS- och kylbranscherna.

HL Trading
har bildats av Heidi Michelle Liedberg, Ulfstorps Säteri i Vara, för handel med energidrycker.

Almgrens Industri- och Fastighetsservice
har bildats som enskild firma av Lars Marcus Almgren, Händene Skattegården 5 i Skara, för att bygga automationsceller, göra underhåll och reparationer inom industrin samt åta sig skötsel av skog och hyresfastigheter.

FGL Investment & Consulting
har bildats som enskild firma av Fredrik Evert Fogel, Mynthusgatan 17 i Skara, för att bedriva konsultverksamhet inom maskinutbildning m m, samt förvalta fastigheter och värdepapper.

Fremads Investment HB
har bildats med adress Svenhofsgatan 31 i Skara för att handla med hundartiklar, värdepapper och hyresfastigheter. Bolagsmän är Fredrik Evert Fogel, Skara, samt Ann Madeleine Klaar, Skara.

Kribe KB
har bildats med adress Linnegatan 27 i Skara för att driva internethandel med råtobak, bilar och MC-delar. Komplementär är Rolf Erik Kristoffer Bergstrand, Skara, och kommanditdelägare är Eva Lillvor Margaretha Bergstrand, Norra Lundby.