Gå direkt till Nyheten (Hockeyseger i cup i Norrköping!)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hockeyseger i cup i Norrköping!

Publicerad Monday, 22 September 2008, 14:08 av Redaktionen

En härlig seger blev det för HC Lidköping U16Elit mot Vita Hästen med 4-1 i finalen i Norrköpingscupen. Lagets 400:e match var en klang och jubel föreställning för efter 0-0 i paus så rockade laget loss med 4-1 på 15 minuter.
Cupen innebar fem segrar med målskillnaden 21-5 och laget har visat att träningen har gett resultat. Laget har tagit ett steg i stabilitet. Försvarsspelet är mycket bra och med endast ett insläppt mål per match så blir det svårt att slå oss.  Framåt är det bra fart och en hel del kombinationer. Nu väntar träning under veckan och nästa lördag är det premiär i U16Elit.  

Så här gick det i matcherna: 
HCL-Södertälje 7-1
HCL-Trångsund 3-1
HCL-Vita Hästen 4-2
HCL-Hisingen  3-0
HCL-Vita Hästen 4-1

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mr Who
Gäst
Mr Who
22 September, 2008 07:54

En klubb som verkligen lyckas med små medel. Ett stort grattis.
Hockey sporternas sport.

Ronson
Gäst
Ronson
22 September, 2008 09:13

Fullständigt suveränt, nu har man vunnit cupen i Lysekil, vunnit stort i Norrköping och börjar Elitserien i helgen, undrar om inte HCL U16 är laget som blir mest omskrivet i vinter. Träning ger färdighet heter det, här ser vi resultatet av talesättet….!

TG
Gäst
TG
22 September, 2008 10:08

Hockeyn i Lidköping är på gång,huka er bandyfantaster!!

GS
Gäst
GS
23 September, 2008 12:42

Varför skulle vi göra det, TG? Jag gillar både bandy och ishockey, men ser mycket hellre elitidrott än div 3 dito. Tycker också att det är kul när lidköpings ungdomslag är framgångsrika, grattis HCL till ett duktigt U16lag. Bandyns juniorer är också framgångsrika, så förstår inte antagonismen!