Gå direkt till Nyheten (Stärkande genrep för IBK Lidköpings damer)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stärkande genrep för IBK Lidköpings damer

Publicerad Monday, 22 September 2008, 11:19 av Redaktionen

IBK Lidköpings damlag stod för en mycket bra insats då det i helgen åkte till Tidaholm för att möta Fröjereds IF. Ett Fröjered som förra året åkte ur division 1 men nu satsar på att ta sig tillbaka direkt.

IBK hade en hel del återbud till matchen och fick fler spelare sjuka kvällen innan. Så med endast nio utespelare så blev det en mycket jobbig match med många tunga ben i slutet på matchen. Men med ett mycket bra taktiskt genomfört försvarsspel så hängde laget med i matchen.

Periodsiffrorna skrevs till 1-1, 2-2 och 2-2. IBK var i ledningen med 3-1 men tappade sedan till 3-5. Men med mycket god lagmoral så kom spelarna tillbaka och lyckades så småningom även kvittera. Plus till hela laget för en mycket bra insats men lite extra plus till Anna Lidholm och Anna Jansson som stod för två mål var.

5-5 borta mot seriefavoriten Fröjered, med ett mycket skadedrabbat lag, bådar mycket gott inför seriepremiären. En premiär som spelas i Lidköping, måndagen den 29 september kl. 19.45. Då gästas Lidköping av Mullsjö.

– Håkan Svensson –