Gå direkt till Nyheten (Andra Arn-filmen lockar inte som första)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Andra Arn-filmen lockar inte som första

Publicerad Tuesday, 30 September 2008, 09:10 av Redaktionen

Den andra Arn-filmen – som nu går på biograferna – har inte samma dragningskraft som den första filmen. Trots att den senaste gått flera veckor på biograferna har den ännu inte nått de siffror som den första Arn-filmen hade i samband med jul och nyårshelgen.

Enligt färsk statistik sågs ‘Arn- Riket vid vägens slut’ som den andra filmen heter i helgen av 25.305 biobesökare vilket innebär att 458.072 besökare sett filmen. Det är i och för sig ett ovanligt bra resultat för en svensk film. Av alla filmer som gått på biograferna i Sverige i år har filmen hamnat på femte plats. Den första filmen hade under jul- och nyårshelgerna knappt 470.000 åskådare.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Evy
Gäst
Evy
30 September, 2008 09:13

Det är väl inte så himla konstigt egentligen att den här Arn-filmen drar mindre antal besökare. Jag behöver bara ta mig själv som exempel: Vi är mitt i skörd och höstbruk nu! Vem hinner gå på bio? Jag bara hoppas att filmen fortfarande visas då jag får tid och ork att gå.

Götenebo
Gäst
Götenebo
30 September, 2008 11:32

Till er som inte har sett den andra filmen kan jag säga att ni har inte missat något. Vissligen är tvåan bättre än etten men Sverige kan inte göra den sortens filmer (tyvärr)..

Daniel
Gäst
Daniel
30 September, 2008 12:12

Första filmen hade ett irriterande grönt streck som dansade i mitten av bilden i nästan hela filmen (på folkan). Kanske trodde folk att det skulle vara likadant i film två och väntar för att se den hemma istället.