Gå direkt till Nyheten (Brand inne i Katedralskolan – kan vara anlagd)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Brand inne i Katedralskolan – kan vara anlagd

Publicerad Tuesday, 30 September 2008, 15:37 av Redaktionen

Räddningstjänsten är just nu vid Katedralskolan i Skara och släcker en brand som kan vara anlagd. Elden har uppstått inne i lokalerna. Polis har tillkallats med anledning av att branden tycks vara anlagd. Enligt uppgift är det en papperskorg som antänts varvid det automatiska brandlarmet löst ut.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Andreas
Gäst
Andreas
1 October, 2008 01:00

Jag tycker det är onödigt att tända eld på en papperskorg, därför att nu är det en toalett mindre på skolan. Det känns fel att folk ska få lida för något som andra ställer till med!!!

Susanne
Gäst
Susanne
1 October, 2008 01:04

Ja, så onödigt. Jag som lärare här på skolan tycker att sådana ungar borde ersätta skolan för eventuella skador och skador som kan ha uppstått om inte brandmännen kommit i tid. Men jag tycker det är bra att brandmännen fanns på plats i Skara och att polisen kom så fort. Tack för er insats.Mvh Suzane

Rebecca
Gäst
Rebecca
16 November, 2008 07:43

Detta gör mig så sur. Vi på skolan börjar bli riktigt trötta på detta, och man känner sig inte alls lika trygg där. Hur lång tid dröjer det innan de tar till brandfarliga vätskor? En bekant fick dessutom astmaanfall, det gör mig så ledsen att det finns människor som anlägger bränder. Vad tänker man med?

Emil
Gäst
Emil
12 December, 2008 11:24

Alltså,denna person som tänder på!! jag är så ledsen,fattar dom itne att det är vi som får betala? Fan tänk om man måste gå på toa? I wont pay your price. Feel lucky punk? Kom hit då.
Ps: jag är kissenödig men vågar inte gå på toa,tänk om det brinner.
Vafan