Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Tuesday, 30 September 2008, 13:47 av Redaktionen

Här är de företag som under den gångna veckan registrerats vid Bolagsverket och som har sitt säte i västra Skaraborg.
Backavallens Kennel & Consulting
har bildats som enskild firma av Leif Evert Hammarén, Saleby Backen 1, för att driva hundpensionat samt konsultverksamhet inom emballagebranschen.

Taxidir Skara AB
har bildats med adress Brynolfsgatan 5 i Skara för att driva taxirörelse. I styrelsen är Nicolas Carvalho Gonzales, Skara, ordförande och Rolf Jonas Daniel Hyllenstrand, Lidköping, ledamot.

Ingenjören Förvaltning i Grästorp AB
har bildats med adress Västölsgatan 7 i Grästorp, för att förvalta värdepapper. Styrelsens ledamot är Dan Thomas Carlsson, Grästorp.

Västöl förvaltning i Grästorp AB
har bildats med adress Västölsgatan 7 i Grästorp för att förvalta värdepapper. Styrelsens ledamot är Dan Thomas Carlsson, Grästorp.

Akyüz Pizzeria
har bildats som enskiold firma av Tuirgut Akyüz, Trollhättan, för att driva restaurang.

Green Wood AB
har bildats med adress Prästaströmmen i Hällum för att bedriva trädgårds- och landskapsformgivning, snickeriarbeten, byggarbeten m m. I styrelsen ör Jacob Claés Daniel Carlsson, Hällum, ordförande och VD, samt Frank Rojne Arveskär, Vara, Thore Bertil Gustafsson, Vara, Amalie Elisabeth Nelander, Hällum. och Martin Anders Tobiasson, Vesene, ledamöter.

KML Miljö AB
har bildats med adress Storgatan 3 i Vara för att bedriva konsultverksamhet i miljöfrågor, utföra miljöutredningar och riskanalyser, äga och förvalta bostadsrätter m m. Styrelsen består av Leif Roland Isaksson, Vara.

Carro & Micas Shop HB
har bildats med boxadress i Stora Levene för att driva E-handel med kläder m m. Bolagsmän är Doris Carola Gustavsson, Vara, och Doris Marica Gustavsson, Stora Levene.