Gå direkt till Nyheten (Björn Hald till måndagsträffen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Björn Hald till måndagsträffen

Publicerad Thursday, 02 October 2008, 13:54 av Redaktionen

Frälsningsarmén inleder helgen tgfraditionellt med torgkaffe på lördag förmiddag.

Söndagens förmiddag har temat “Profet – lyssna till Guds röst”. Elisabeth Hjerpe predikar och Jenny Alm är mötesledare. Parallellt med gudstjänsten har söndagsskolan sin samling. Efter gudstjänsten blir det enkel förtäring och därefter bibeltimme om Emmausvandrarna.

Björn Hald är gäst på Måndagsträffen på måndag eftermiddag. Han kommer framför allt att sjunga men också berätta om RIA:s verksamhet här i Lidköping. Björn Hald är 39 år och uppväxt några mil norr om Oslo. Han kom till Sverige för att gå musiklinjen på Hjo folkhögskola. Därefter har han bott runt om i Skaraborg med undantag av en sejour i Närke. Under 4,5 år jobbade han på ett behandlingshem i Varnhem. Björn Hald är föreståndare på RIA i Lidköping sedan mars i år. Sångrösten har han skolat på Hjo folkhögskola men också hos sångpedagog. På måndag blir det sång till gitarr i trubadurstel, en del välkända andliga sånger men också några han skrivit själv. Träffen avslutas med servering.