Gå direkt till Nyheten (Spaningarna efter rånarna pågår)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Spaningarna efter rånarna pågår

Publicerad Thursday, 02 October 2008, 09:31 av Björn Smitterberg

Polisen fortsätter intensivt att leta efter de fyra eller fem personer som i natt rånade ett par på en gård i Trässberg. Polisen vill gärna ha samtal från allmänheten i trakten om iakttagelser kring midnatt.
Det är en 68-årig man och en 65-årig kvinna som rånats. De fyra eller fem männen har tagit sig in i huset på ett än så länge okänt sätt. Kvinnan fick ett enstaka slag, mannen fick flera men ingen av dem är skadad av slagen. Förövarna hade såväl skjutvapen som kniv.

Rånarna koncentrerade sig på ett kassaskåp som även öppnades och därur togs en summa pengar. När rånarna lämnade gården tog de även det äldre parets bil, en Mercedes. Den bilen har hittats i Järpås och tagits till polisstationen i Lidköping för teknisk undersökning.

Just nu arbetar teknikerna på gården i Trässberg – gården är avspärrad.