Gå direkt till Nyheten (Ville lösa in stulen postväxel)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ville lösa in stulen postväxel

Publicerad Thursday, 02 October 2008, 06:53 av Redaktionen

En man i Mariestad försökte på tisdagen lösa in en postväxel som stals i samband med ett inbrott mot Åkessons bilsalong i Götene i måndags. Bankpersonalen blev dock misstänksam och kontaktade poliser som grep mannen.

Det skriver SkLT.

Mannen uppgav att han fått postväxeln som betalning för ett fordon han sålt. Han kan dock inte bindas till själva inbrottet, men misstankar finns och han är även misstänkt för häleri eftersom han försökt lösa in den stulna postväxeln.

Postväxeln var på 45.000 kronor och fanns bland andra värdehandlinga i det kassaskåp som stals från Åkessons.