Gå direkt till Nyheten (Inspiration för kvinnor i Örslösa)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Inspiration för kvinnor i Örslösa

Publicerad Friday, 03 October 2008, 11:50 av Redaktionen

Igår kväll anordnades den stora Inspirationskvällen för tjejer i Örslösa. Den blev välbesökt av tjejer och kvinnor i alla åldrar.
Besökarna bjöds på utsökt mingelmat, lagad av Örslösa Damklubbs ordförande Marika Gunnarsson och Eva Ingebäck, flera lotterier och de kvinnliga företagarnas utställningar.  Camilla Rosén i Damklubben var kvällens konferencier och presenterade alla företagen och höll i lottdragningen på inträdeslotteriet.

Företagarna hade skänkt jättefina priser till detta.

Till Damklubbens egna lotterier hade medlemmarna själva gjort blomarrangemang, smycken och vackra kort. Konstnär Marie-Louise Gustafsson anordnade också ett konstlotteri, där en lycklig vann en av Marie-Louise fina tavlor.

Det fanns ett brett utbud alltifrån hälsa, hår, smink, kläder, inredning, konst och smycken. Elin Nyqvist, Söne, skötte ljudet under kvällen.

Floristlinjen årskurs 3 på De la gardieskolan fanns också på plats och gjorde jättefina blomsterkreationer och kransar. De hade också dukat upp några tjusiga bordsdukningar för olika årstider så att besökarna kunde få lite nya idéer till dukningar inför t ex jul och nyår.

Pengar som Örslösa Damklubb får in på sina arrangemang skänks sedan till olika aktiviteter som barn och ungdomar i Örslösa-trakten gör med t ex familjedaghem, skola och idrottsförening.
 
– Ingmarie Gärdström och Eva Nilsson, Örslösa Damklubb –