Gå direkt till Nyheten (Åtal för grov misshandel i Lidköping)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Åtal för grov misshandel i Lidköping

Publicerad Tuesday, 07 October 2008, 16:21 av Redaktionen

I augusti misshandlades en man grovt i sin lägenhet i Lidköping, och hittades efteråt i en rabatt utanför med svåra skador. Nu har åklagaren väckt åtal mot tre personer – två greps tidigit medan en tredje efter ett par veckor påträffades i Uppsala.

De tre männen ställs till ansvar för grov misshandel och grovt hemfridsbrott. Det uppger SR Skaraborg i dag.

Den misshandlade 25-åringen blev bl a slagen med en expanderbatong av samma typ som polisen använder. Men till skillnad mot när polisen använder batong utdelades slagen mot huvudet. Några av de åtalade är kända av polisen för våldsbrott sedan tidigare.