Gå direkt till Nyheten (Fortsatt oklart om HC Lidköpings A-lag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fortsatt oklart om HC Lidköpings A-lag

Publicerad Tuesday, 07 October 2008, 07:49 av Redaktionen

Styrelsen för HC Lidköping kräver nu att de tio spelare och båda ledare som meddelat att de inte vill spela för klubben skall komma till ett möte och diskutera sakfrågorna direkt. Den senaste tiden har samtalen skett med e-post och telefon.

I natt avslutades de meningsutbytena utan överenskommelse. Klubbens ordförande Ola Christensén har valt att ställa sig åt sidan för att inte vara ett personligt hinder – förhandlingarna leds av Therese Olofsson som är klubbens vice ordförande.

Styrelsen är – enligt vad som i dag uppges på klubbens hemsida – beredd att tillmötesgå kraven från spelare och ledare. Men den kräver i sin tur att spelare och ledare kommer till ett möte och diskuterar saken direkt. Det kravet finns med på klubbens hemsida i dag.

Spelare och ledare är missnöjda med hur olika saker skötts i klubben. Det uppdagades i vintras att klubben befann sig i en ekonomisk kris och det har påverkat klubbens situation. Bl a har det fått ekonomiska följder för en del spelare.

Den 19 oktober skall HC Lidköping spela sin första match i division 2. Motståndare är Nässjö HC och matchen skall spelas i Lidköping.

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
fredric
Gäst
fredric
7 October, 2008 11:42

det ligger helt klart en hund begraven. trots spelarnas framställda krav och trots (enligt hemsidan) att styrelsen tillmötesgått detta så är problemen tydligen inte lösta ändå. jag undrar vad det är för något som inte delges allmänheten, det är något mer som ligger bakom det hela.

Intresserad
Gäst
Intresserad
7 October, 2008 02:00

Håller med dig Fredric det verkar som om spelarna inte riktigt vet vad de vill och varför. Styrelsen är tydliga med att de bemöter spelarnas krav och Ole kliver åt sidan men deras representant Henriksson verkar ha mer krav på sin agenda. Vill spelarna verkligen det?

Karin Andersson
Gäst
Karin Andersson
7 October, 2008 10:05

Kvalifiserad gissning: När klubben går dåligt skall alla ta sitt ansvar tycker de flesta, troligen inte A-lagspelarna som inte vill acceptera lönesänkning eller inga avtal alls. Hoppa styrelsen inte ger vika. Är det spelarna eller styrelsen som bestämmer. Vem tar ansvar för ALLA medlemmarna ?

Niklas
Gäst
Niklas
8 October, 2008 09:03

Mariestadsspelare kanske inte är beredda på att offra sig för en Lidköpingsklubb.

J
Gäst
J
8 October, 2008 10:30

Spelarna får ju fan ta sitt ansvar, går ju inte lalla hur som helst. Detta är inte Elitserien, det är division 2 ni spelar!