Gå direkt till Nyheten (Ny satsning på badstränder)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ny satsning på badstränder

Publicerad Tuesday, 07 October 2008, 18:17 av Björn Smitterberg

Lidköpings kommun kan komma att satsa mer på villabadet, och även på Svalnäsbadet – där behovet är störst.

Några pengar för satsningen finns inte de närmaste åren – men Samhällsbyggnadsnämnden har i dag initierat en planering för att en ny kiosk, med duschar och toaletter, ska byggas vid Svalnäs 2012. Men den nuvarande kiosken är så dålig att det kan bli aktuellt med en provisorisk lösning så länge.

Vid Villabadet vill politikerna undersöka möjligheten att bygga om en av byggnaderna vid den numer tomma keramikskolan. En av byggnaderna här skulle kunna användas för hygienutrymmen med bl a duschar. Saken ska utredas.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Göran Kjörk
Gäst
Göran Kjörk
7 October, 2008 07:55

Det var på tiden, det är drygt 4 år sedan min motion antogs i KF.

SJ
Gäst
SJ
7 October, 2008 10:10

Varför inte rätta till baden i stan framnäsbadet sandbäcken så att det blir bra där. Då slipper man ta bilen till badet vi som bor i stan

Lady.Al.Capone
Gäst
Lady.Al.Capone
8 October, 2008 08:55

Besökte i sommras alla komunens bad, och Sandbäcken samt Järpåsbadsjö var sämst och behöver åtgärdas först.Håller med om att det är fel av de som bestämmer vilka bad som ska åtgärdas att inte tänka på miljön .Vi vill inte åka bil till badet, men tvingas ju göra detta.